APELDOORN

BALOTTI SANITAIR & TEGELS APELDOORN

Ooit begonnen als groothandel in tegels, maar uitgegroeit als specialist in wandtegels, vloertegels en sanitair. En sinds 2015 zelfs met een nieuwe vestiging in Apeldoorn.

Met onze jarenlange ervaring in de branche en tevens ruime assortiment, hebben wij voor iedere klant wel een passende oplossing. Van een simpele 30×60 tegel tot luxe marmer-look 160×320 en van standaard wastafelkraan tot gepersonaliseerde design kranen.

Koninginnelaan 2057315 DV Apeldoorn

apeldoorn@balotti.com

+31 (0)55-3125862

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, de nieuwste trends en producten als eerste in je inbox. Meld je aan en blijf meteen op de hoogte!

LOREM IPSUM

Wellicht klinkt Balotti je bekend in de oren, maar weet je niet meer dat je wel eens langs ons bedrijf bent gereden. Je vindt ons namelijk in Itterbeck (net over de Duitse grens bij Hardenberg) en in Apeldoorn. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeerplekken.

Wij werken samen met ervaren installateurs voor het monteren van sanitair en het leggen van de tegels, eventueel met vloerverwarming. Door onze snelle levering kan de installateur direct aan de slag. Daardoor geniet je in een mum van tijd van je nieuwe tegels.

CONTACT

Voor elke vraag kunt u bij ons terecht!