Onze top 10 decor tegels

Opzoek naar een nieuwe vloer, toilet of badkamer zorgt altijd voor veel keuzes. Net opzoek zijn naar die decor tegel die het geheel helemaal af maakt kan al helemaal lastig zijn. Wij proberen het je eens iets makkelijker te maken, zie hier onze top 10 decor tegels.

Als je nu denkt, wat moet ik met een decor tegel? Dan is het antwoord relatief simpel, hier kun je best veel mee. Van het aankleden van een toilet, nis of misschien zelfs een hele vloer vallen allemaal onder opties.

10. Terratinta Betonepoque

De Betonepogue is onderdeel van het 4 shades concept van Terratinta. En erg compleet programma waarbinnen je bijna eindeloos kan mixen en matchen. Echter is deze decor tegel ook goed los toe te passen! Door zijn rustige kleur en twee rustige grijs tintent, matched hij ook al vrij snel met een serie van een ander merk. Deze decortegel is zowel op de vloer als ook op de wand te gebruiken.

9. Cir Bourbon Mix

Cir is zowiezo een van de leukse fabrikanten qua decor tegels, je zult deze zeker nog een keer tegenkomen in dit lijstje. De bourbon mix heeft een kleurvol decor, wat echt voor een beetje sfeer kan zorgen. Erg leuk om bijvoorbeeld ook in een hal of op een badkamer vloer toe te passen!

8. Caesar Trace mint decor

De mint decor tegel komt uit een wat uitgebreidere serie van Caesar, en is daardoor goed combineerbaar. Zijn groen-blauw-bruine kleur is echt iets voor dit moment. En past erg goed bij bijvoorbeeld koper kleurige kranen! Naast de decor tegel (dus met opdruk) is dezelfde kleur ook in uni leverbaar. Dit past misschien niet helemaal in het rijtje, maar zou in bepaalde badkamers zeker kunnen dienen als decor tegel. Puur vanwege zijn opvallende kleur.

7. Oude rode machine steen

Misschien hoort hij wel helemaal niet in dit rijtje thuis, echter is deze steen wel heel gaaf als decor toe te passen. Oorspronkelijk valt hij buiten het programma van Manoir Marie (zie onze andere blogpost met oude bouwmaterialen) maar is zeker een plek waard in dit lijstje. Hiermee kun je een ruimte pas echt karakter geven! Zowel geschikt voor op de wand als ook op de vloer.

6. Oude blauwe waaltjes

Ja, als we dan de oude rode machinesteen hebben gehad, mogen de blauwe waaltjes ook zeker niet ontbreken! Dit zijn ook echt authentieke oude blauwe waaltjes, ongeveer een 100 jaar oud en uit het programma van Manoir Marie. Deze steen past bij verschillende grijs tinten maar is ook zeker in combinatie met eiken erg mooi.

5. Cir new york soho

We hadden al voorspeld dat Cir nog een keer in dit overzicht terug zou komen. Een leuke beton/steen look decor tegel. Heeft twee type opdrukken, verkeersborden en een soort notities. Door zijn verschillende onderlinge kleuren past hij bijna altijd in combinatie met een vloertegel! Ook zeker een leuke decor tegel voor achter de keuken.

4. Aparici Carpet

Misschien wel één van de drukste decor tegels die wij de afgelopen tijd hebben gezien, erg gedurft. Echter in de juiste combinatie kan dit een echte eye-catcher zijn! Een echte vintage look die zowel goed past bij het industrieële als ook bij een toch wat landelijkere inrichting.

3. Settecento Factory

De factory serie van Settecento is in ieder geval geen nieuwe serie. Deze hebben we al enige jaren in het programma, maar blijft voor ons één van de decor tegels die qua uiterlijk echt uniek zijn! Verschillende prints, van Marilyn Monroe tot een 3 luik van Venetië, afgewerkt door een speciale laser behandeling. Erg stijlvol en uniek…

2. Aparici recover

Misschien wel een van de meest uitgesproken decors, en wel echt iets voor de liefhebber! Doordat dit een wandtegel is kunnen de kleuren echt fel worden, perfect passend bij het beeld dat deze decor tegel wil schetsen. Grafity kunst achtige decor tegels, maar ja dat moet dan wel bij je interieur passen….

 

1. Fondovalle Dream Jungle

Dit is een tegel die van een afbeelding niet zo goed overkomt als in het echt. Tegels van 120x240cm, zeker niet iets wat in iedere badkamer of interireur past, maar zeker voor ons de meest bijzondere decor tegel. Je kan hem zien in onze vestiging in Soesterberg, bij binnenkomst is deze opstelling niet te missen!

En er is nog veel meer!

Eigenlijk hebben wij zoveel decor tegels in het programma, dat het eigenlijk onmogelijk was een keuze te maken. Zit hier niets voor je tussen? Dan heb je alsnog een grote kans dat wij wel iets in onze showrooms hebben liggen dat bij je past! Neem contact op met een van onze vestigingen en stel je vraag gerust…