Rustige en tijdloze badkamer

Ontwerp badkamer

Bij het ontwerpen van deze badkamer moesten we rekening houden met een zowel tijdloos als ook rustig en licht ontwerp. De keuze viel al snel op “alles in één kleur”, dus zowel op de wand als vloer dezelfde tegel. Om het ontwerp niet te saai te maken, hebben we gekozen voor grote verlichte en opvallende nissen. Tevens in de aankleding rekening te houden met houten accenten, om zo iets meer sfeer in het geheel te krijgen.
 
Door de scheidingswand tussen de douche en het toilet half hoog te maken, kijk je niet direct op het toilet. Boven op het muurtje hebben we een maatwerk glaswand geplaatst, zodat er ook in de douche genoeg daglicht binnen komt.
 

Specificaties

Meer informatie?

Kom naar de showroom

Klik hieronder voor meer informatie, de openingstijden en adresgegevens van onze showrooms. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan ook! Vul dan op onze contactpagina het contactformulier in of bel naar de showroom bij jou in de buurt. 

Ontwerp je eigen badkamer!

Klik hier onder om jouw eigen badkamer te ontwerpen! Voeg al onze producten toe voor jouw droom badkamer. 

BLIJF ALTIJD
OP DE HOOGTE

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, de nieuwste trends en producten als eerste in je inbox. Meld je aan en blijf meteen op de hoogte!