Kleine industriële badkamer

Ontwerp badkamer

In dit ontwerp hebben wij rekening gehouden met de producten die ook in de “grote” badkamer zijn gebruikt. Zo ontstaat er tussen beide ruimtes één mooi geheel.

De voorkeur ging uit naar een gezellige maar toch industriële badkamer. Door houtkleuren te gebruiken bij het meubel als ook op de vloer, krijgt de badkamer iets meer sfeer. Tevens geeft dit een stoer contrast ten opzichte van de grijze wanden.

Daarnaast is er effectief gebruik gemaakt van de “ongebruikte” ruimte. Zowel achter het spat muurtje, als ook in de douche zelf hebben we nissen getekend voor wat extra opbergruimte. Van de ruimte onder het raam hebben we een bankje gemaakt, altijd handig en met wat kussentjes erg sfeervol.

 

Specificaties

Meer informatie?

Kom naar de showroom

Klik hieronder voor meer informatie, de openingstijden en adresgegevens van onze showrooms. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan ook! Vul dan op onze contactpagina het contactformulier in of bel naar de showroom bij jou in de buurt. 

Ontwerp je eigen badkamer!

Klik hier onder om jouw eigen badkamer te ontwerpen! Voeg al onze producten toe voor jouw droom badkamer. 

BLIJF ALTIJD
OP DE HOOGTE

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, de nieuwste trends en producten als eerste in je inbox. Meld je aan en blijf meteen op de hoogte!