Industriële badkamer met back-to-wall bad

Ontwerp badkamer

Na veel schuiven en meten zijn we uiteindelijk op deze indeling uit gekomen. Door gebruik te maken van een bad met een afgeronde hoek blijft de doorloop naar het toilet toch nog acceptabel. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een douchedeur met null punt. Deze gaat automatisch terug naar het midden en is op deze manier een perfecte douche afscheiding waar eventueel nog loopruimte nodig is.
 
De combinatie van stoere beton-look tegels aan de wand en een houtkleur badmeubel met betonnen kommen maakt het een sfeervol en stoer geheel. Door het gebruik van een back-to-wall bad lijkt de badkamer groter dan in vergelijking met een inbouwbad.

 

Specificaties

Meer informatie?

Kom naar de showroom

Klik hieronder voor meer informatie, de openingstijden en adresgegevens van onze showrooms. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan ook! Vul dan op onze contactpagina het contactformulier in of bel naar de showroom bij jou in de buurt. 

Ontwerp je eigen badkamer!

Klik hier onder om jouw eigen badkamer te ontwerpen! Voeg al onze producten toe voor jouw droom badkamer. 

BLIJF ALTIJD
OP DE HOOGTE

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, de nieuwste trends en producten als eerste in je inbox. Meld je aan en blijf meteen op de hoogte!