Ontdek Looox Tailor Made – Eiken badmeubels op maat

Stoere en robuuste badkamermeubelen, maar dan net iets anders…Looox heeft namelijk zijn collectie uitgebreid met het Tailor Made programma. Geef je een persoonlijke draai aan je badkamer met maatwerk.

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe badkamer moet je al veel keuzes maken, en wij merken dat het badkamermeubel toch één van de lastigste is. Had je net een specifiek detail in je hoofd, bepaalde lade hoogte of toch het aantal laden maar kan je het nergens vinden. Dan is het Looox Tailor Made programma echt iets voor jou.

U-Frame meubel

Om je op weg te helpen heeft Looox een leuk overzicht gemaakt van meubels die compleet qua maat en kleur aan te passen zijn. Had je toch iets anders in gedachten? Wij helpen je graag met een passend advies.

Tailor Made modellen

Voor het Tailor Made programma zijn er wat nieuwe kleuren bij gekomen. Naast de (standaard) kleur Old Grey, zijn de maatwerk meubels ook in Dark Grey en Black leverbaar. Naast het meubel programma zijn alle accessoires uiteraard in dezelfde kleur te krijgen, zodat je samen met de Looox spiegels de perfecte match kan maken.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden om je badkamer een uniek uiterlijk te geven.