Maak tegelzetten makkelijk met Fix-plus

Of je nu een tegelzetter bent of gewoon iemand die erg handig is en zelf zijn tegels zet. Je ontkomt niet meer aan de verschillende tegel levelling systemen op de markt.
Waarvan Fix-plus er één is, en wat ons betreft een van de betere. Maak het jezelf makkelijk met een levelling systeem.

Waar is een levelling systeem voor?

In principe zorgt een levelling systeem ervoor dat je net gelegde vloer altijd vlak is. Je voorkomt bijvoorbeeld zakking door krimpen van de lijm in het droogproces. Tevens zorgen de clips ervoor dat je overal dezelfde afstand tussen de tegels houd, hiervoor heb je dus geen voegkruisjes of ander gereedschap meer nodig. De clips zijn dan ook in verschillende diktes verkrijgbaar.

 

Makkelijk met een levelling systeem?

Wat heb ik nodig?

Mocht je nog nooit met een levelling systeem gewerkt hebben, heeft fix-plus een aantal starter kits. Hierin zit letterlijk alles wat je nodig hebt om het levelling systeem te gebruiken: Een tang, keggen en clips. Eenmaal een starter kit aangeschaft kun je de keggen en de tang weer hergebruiken en zul je alleen nog de clips hoeven aan te schaffen.

Mocht je meer willen weten over fix-plus, of heb je andere vragen m.b.t. het verwerken van tegels. Neem dan contact met ons op!