Laufen New Classic door Marcel Wanders

Laufen heeft op de ISH 2019 een nieuwe serie geintroduceerd in samenwerking met Marcel Wanders. Een erg uitgebreid programma, waarin klassieke elementen terug komen maar wel met een hedendaagse twist.

Het mooiste voorbeeld hiervan is misschien wel de keramische planchet, iedereen heeft er ooit waarschijnlijk wel één in de badkamer gehad. En in de New Classic komt hij weer helemaal terug.

Tot in detail...

Als je de complete serie ziet, herken je het meteen. Aan ieder detail is gedacht en de mooie afgewerkte vormen komen in bijna ieder product terug. Zoals de afgeronde zitting van het toilet, die mooi doorloopt in het keramiek. Maar ook de overeenkomst tussen de opzetwastafels en het vrijstaande bad zijn niet te missen. De gehele serie bestaat uit vriendelijke vormen, die je badkamer kunnen omtoveren tot een modern klassieke look die tevens tijdloos blijft.

Naast het keramiek heeft laufen ook gedacht aan de onderkasten. Normaal zijn wij over de kasten niet erg enthousiast, maar in dit geval zijn ze subliem afgewerkt en maken het geheel helemaal af.

Laufen en Marcel Wanders

Laufen is een groot merk, maar wordt vaak door de meeste mensen niet herkend. Toch bestaat het zwitserse bedrijf al ruim 125 jaar. Hun gehele productie draait op precissie, kwaliteit en design. Na hun samenwerking met meerdere designers was het ook wel tijd om eens een nederlander terug te zien. Marcel Wanders is namelijk ook geen onbekende, en heeft meerdere producten, interieuren als ook gebouwen ontworpen.

Leverbaar vanaf...

Nouja, gedeeltelijk vanaf nu. Helaas is nog niet het volledige assortiment direct leverbaar. Wil je meer weten over de New Classic, Laufen in het algemeen of de levertijden kun je altijd contact met ons opnemen.