Échte oude landelijke vloeren

Een compleet programma met échte oude vloeren, schoongemaakt om weer opnieuw te gebruiken. Creëer een unieke landelijke sfeer met plavuizen van bijna 100 jaar oud!

Als je echt opzoek bent naar iets unieks dan is de collectie van Manoir Marie zeker een kijkje waard. Prachtige authentieke vloeren die van jou keuken, woonkamer, hal of badkamer een sfeervolle ruimte maken die iedereen doet verbazen.

Combineren

De brede collectie heeft veel mogelijkheden, daardoor kun je bijvoorbeeld de oude blauwe waaltjes perfect combineren met de oude blauw grijze terracotta plavuizen. Qua kleur zie je een duidelijke verdeling in het assortiment, de meeste vloeren zijn zowel leverbaar in het blauw-grijze als ook in het beige-rode.

Assortiment

Onderhoud

Erg belangrijk bij deze vloeren is de juiste voegkleur en het onderhoud hier van. Hierin geeft Manoir Marie zelf advies: De vloer een aantal keer (direct na het verleggen) impregeneren door middel van een roller of spons. Daarna wekelijks onderhoud met een voedende zeep. De door Manoir Marie geadviseerde impregneer en onderhouds producten van Lithofin zijn tevens bij ons verkrijgbaar.

Mocht je meer willen weten over deze vloeren kun je uiteraard contact met ons opnemen of even op de website van Manoir Marie zelf kijken.